Услови коришћења

ОДРЕДБЕ И УСЛОВИ 

Пре коришћења нашег сајта, пажљиво прочитајте услове коришћења. Свака Ваша посета нашем сајту подразумева да сте доле наведене услове прочитали и да се слажете са њима у целости. Уколико не прихватате услове коришћења молимо Вас да не користите наш веб сајт.

Власник сајта задржава право да у било којем тренутку, уколико то сматра потребним, укине или измени наведене услове коришћења. Било каква измена или укидање услова и правила коришћења ступиће на снагу одмах у тренутку објављивања истих на интернет страницама. Било какво коришћење нашег веб сајта од стране корисника након измена подразумеваће се као прихватање тих промена.

Власник сајта покушава да обезбеди све тачне информације и ажуриране податке и линкове.  Упркос томе, не може дати никакву гаранцију, подразумевајућу или изричиту тачност, применљивост, поузданост, доступност и комплетност садржаја на овом сајту. Промене на сајту се могу направити периодично у било ком тренутку и без претходног обавештења.

АУТОРСКА ПРАВА, ЗАШТИЋЕНИ ЗНАКОВИ ПРОИЗВОДА И ДРУГА ОГРАНИЧЕЊА

Генерална структура веб сајта и сав садржај који објављује овај сајт (укључујући текст, графичке приказе, софтвер, фотографије и друге слике, аудио и видео записе, звучне записе, имена и знакове производа, логотипе, илустрације а изузимајући линкове) су заштићени правима интелектуалне својине, нарочито ауторским правом  према српским или међународним прописима

У складу са претходно наведеним садржај веб сајта можете користити само у Ваше личне некомерцијалне сврхе. Било каква неовлашћена измена садржаја и/или делимична или тотална експлоатација садржаја и/ или коришћење самог садржаја у било које друге сврхе, без  претходне сагласности власника и носиоца ауторских права је строго забрањена и  представља повреду закона који се тичу заштите ауторских права, права индустријске својине и других власничких права. 

Закључаном и/или  заштићеном садржају на сајту може искључиво приступити само овлашћени корисник уз помоћ лозинке. Свака неовлашћена употреба/приступ подлеже законској одговорности и може бити кажњена.

ЛИНКОВИ ПРЕМА ДРУГИМ WЕБ СТРАНИЦАМА

Да бисмо вам пружили  комплетније информисање и интеракцију са другим веб локацијама омогућили смо линкове према страницама трећих лица. Обзиром да власник овог интернет сајта нема контролу над садржајем претходно наведених страница, исти се изричито одриче сваке одговорности у погледу доступности, тачности и потпуности информација и садржаја страница трећих лица. Приступ и употребу садржаја страница трећих лица вршите на сопствену одговорност. Власник овог интернет сајта не преузима никакву одговорност за штету која би евентуално могла настати приступом садржају трећих страна, његовим коришћењем, као ни за његову доступност и тачност са ових веб страница.

ОГРАНИЧЕЊЕ ОДГОВОРНОСТИ

Коришћењем овог сајта или било које странице повезане са њим, корисник прихвата све ризике  који могу настати из коришћења/приступа сајту. У складу са тим, власник сајта не сноси одговорност за било какву директну, индиректну, непосредну или последичну штету или посебну штету насталу приликом употребе, или немогућности употребе сајта или страница повезаних са сајтом. Ни под којим околностима власник сајта није одговоран за неправилно функционисање или прекид рада сајта

ЗАШТИТА ПРИВАТНОСТИ 

Сајт поштује приватност наших корисника и обезбеђује сигурност личних података које нам остављате приликом регистрације (име и презиме и адреса). Наведени подаци су потребни како бисте били у могућности да користите овај веб сајт.

Ваше личне податке које нам оставите нећемо откривати ни објављивати трећим лицима. Достављањем Ваших података сматра се да сте сложили са нашим прописима заштите приватности.

Наведени прописи не укључују веб сајтове са којих можете приступити кликом на линкове са наше веб странице

Све детаље о заштити приватности можете видети кликом на следећи линк

ЗАВРШНЕ ОДРЕДБЕ

Узимајући у обзир да је сајт намењен посетиоцима у Србија, услови коришћења су у складу са Законима и прописима Републике Србије и на њих се примењују исти па у случају судског процеса пристајете на ингеренцију суда у Србији.